Hvorfor er det fedt at være FDFer

André 8 år, Tumling

Det er sjovt at mødes med de andre og lave de ting vi gør. Vi har nemlig snittet og lært hvordan man går efter kort. Vi leger også. Det bedst ved FDF er at vi kommer på lejre. Det sjoveste jeg har oplevet var et løb hvor vi skulle bindes sammen hele holdet. Det var lidt svært.

Alf 11 år, Pilt

Jeg startede ved FDF i sommers. Jeg synes det er fedt at komme til FDF og kunne tumle med lederne. Vi får også lov til at bruge økser og dolke. På vores vinterweekend tur gravede vi en snehule ud, hvor vi sad inde om aftenen og hyggede os med varm kakao, det var bare det vildeste. 

Nanna 12 år, Væbner

De aktiviteter, der er, og det fællesskab vi har, er helt super. Men det bedste er turene, fordi der sker noget, vi ikke oplever til hverdag. Den vildeste lejr jeg har været på, var en ridder lejr hvor vi kæmpede mod nogle andre. Den bedste lejr var en Harry Potter sommerlejr. 

Alexander 14 år, seniorvæbner

Det er sjovt at være FDFer. Jeg startede som Tumling og var FDFer i nogle år. Derefter holdt jeg pause, men jeg er startet igen, det er et super fællesskab vi har. Det bedste er at være ude i ødemarken og opleve fællesskabet der. Det vildeste jeg har prøve, var et 10 kilometer langt natløb, vi var vildt trætte bagefter, men det var fedt.

Anders 26 år, Leder

Jeg er leder i FDF, fordi det giver mulighed for et godt fællesskab med de andre ledere. Jeg har været FDF-leder i 11 år. Det har givet mange gode oplevelser, specielt landslejrene. Jeg har deltaget i meget af FDFs lederuddannelse og er p.t. ved at uddanne mig til klatreleder. Det bedste jeg har oplevet var min første tur i fjeldet i Norge.