Udlejning af kanoer

Kanoudlejning har været en del af vores DNA de sidste 25 år. Indtægterne vi får fra disse udlejninger går ubeskåret til vores aktiviteter for børn og unge. Alt arbejde i forbindelse med udlejningen er på frivillig basis. Kanoudlejningn hos os kræver at du selv yder lidt arbejde, nemlig at du selv henter og bringer kanoerne, derfor er vores priser også markant under de priser du ellers kan finde i markedet.

Når du lejer kanoer er disse pakket for forhånd på en kanotrailer, pagajer (årer), ekstrasæder og selvfølgelig redningveste medfølger ligeledes. Kanoerne afleveres og afhentes på Poppelvej 7, 5230 Odense M. Prisen for leje af kanoer er kun 225 kr. pr. kano pr. dag alt incl. dog skal man minimum leje to kanoer, så mindsteprisen vil være 450 kr.

Vi har tre trailere, alle trailere har en totalvægt på 750 kg. På politiets hjemmeside ved følgende link her kan du læse mere om kørsel med trailer når du ikke har et trailerkørekort

Man kan læse mere om kanosejlads på Odense å på Odense kommunes hjemmeside her.

Udlejning

Al udlejning bestilles ved Mads Thorsted Nielsen på tlf. 30 23 04 61. Send meget gerne en SMS, det gør det nemmere for os at svare når det lige passer ind og ellers er i velkomne til også at kontakte os via email: udlejning@fdf-o4.dk.

Udstyret

Vores kanoer er af typen Linder 525 i aluminium som er et svensk kvalitetsprodukt og er specielt egnet til udlejning grundet den kraftige godstykkelse.