Ungdomsledere søges

Vi søger nye ledere til at planlægge og gennemføre kreative og udfordrende aktiviteter for vores nysgerrige, initiativrige og i det hele taget aktive børn og unge

HVEM ER VI?

FDF Odense 4. Kreds, Blangstedgård er en forening, som tilbyder spændende og alsidige aktiviteter - ikke mindst oplevelser i naturen. Vi lægger samtidig vægt på at børnene og de unge udvikles socialt og teamorienteret i rammerne af Frivilligt Drenge og Pige Forbunds (FDF) værdigrundlag og foreningens samlede virksomhed.

Foreningen har hjemsted i Odense SØ i gode fysiske rammer og gode muligheder for udendørs aktiviteter. Vi er en velfungerende forening med ca. 60 medlemmer og en sund økonomi, som sjældent begrænser foreningens virkefelt.

VI FORVENTER AF DIG

Du har interesse i at arbejde målrettet med børn og unge og er indstillet på at afsætte nogle timer ugentlig for en afgrænset aldersgruppe på en fastlagt ugedag.

Herudover forventer vi, at du kan afse 4 - 6 weekender om året til spændende arrangementer (hytteture, kanoture, natløb, primitiv madlavning over bål osv). Arrangementerne gennemføres dels for den aldersgruppe du er medansvarlig for og dels for flere eller alle aldersgrupper i foreningen. Der arrangeres også fællesture med andre FDF-kredse i Odense.

VI TILBYDER

Du vil indgå i et lederteam, som består af engagerede og ansvarlige voksne, som udover arbejdet i foreningen også fokuserer på et understøttende socialt fællesskab både indenfor og udenfor foreningens rammer.

Arbejdet i foreningen er ulønnet, men vi garanterer mange fantastiske oplevelser udviklende udfordringer og muligheder for at opsamle værdifulde ledererfaringer, som kan anvendes i andre sammenhænge - ikke mindst indenfor en erhvervsmæssig karriere.

Vi stiller ikke specifikke krav til kvalifikationer. Du kan være under uddannelse, erhvervsaktiv, efterlønner, pensionist eller andet, blot du har overskud og nogle ledige timer ugentligt til rådighed, så sikrer vi en målrettet introduktion til foreningens arbejde.

Hvis du er interesseret, er du velkommen til at kontakte Søren Andersen 51 21 98 65

FDF Odense 4. Kreds Blangstedgård